Pianoles
Den Haag

Verras jezelf met hoeveel je nog kan leren.

Pianoles Den Haag

Wil je pianoles volgen in Den Haag? Dan ben je bij Studio MusicalMente aan het juiste adres. Onze professionele docent geef pianoles op alle niveaus, zodat iedereen kan leren spelen. Daarnaast vinden wij een goede sfeer en persoonlijke begeleiding erg belangrijk, waardoor iedere leerling zich snel thuis voelt. Kom vrijblijvend langs om de locatie te bekijken of meer te weten te komen over onze lessen!

Zeer ervaren docent die jou alles leert over pianoles in Den Haag

Bij Studio MusicalMente hebben wij een zeer ervaren pianoles docent, namelijk Luca Ridolfo. Luca is al jarenlang docent en heeft veel ervaring met het geven van pianoles. Hij staat bekend om zijn enthousiasme en passie voor muziek, wat hij ook graag overbrengt op zijn leerlingen. Luca geeft les aan leerlingen van alle niveaus, zowel beginners als gevorderden. Wanneer je bij ons pianoles volgt in Den Haag, kun je rekenen op een theoretische en praktische aanpak.

Pianoles Den Haag

Pianoles in Den Haag voor volwassenen

Onze pianolessen in Den Haag zijn geschikt voor volwassenen. Wij hebben ervaring met het geven van les aan leerlingen van alle leeftijden en niveaus. Zo kunnen wij iedereen helpen om zijn of haar muzikale doelen te bereiken. Er is niks mooiers dan het kunnen bespelen van een muzikaal instrument. Ook wanneer je geen enkele ervaring hebt als volwassenen kan je zeker bij ons terecht. Wij hebben veel geduld en zullen jou stap voor stap begeleiden in het leerproces, zodat je snel progressie maakt.

Individuele en groepslessen

Bij Studio MusicalMente bieden wij zowel individuele als groepslessen aan. Wanneer je kiest voor een individuele les, heb je de docent volledig voor jou alleen. Dit is ideaal wanneer je snel resultaat wilt bereiken of wanneer je extra aandacht nodig hebt. In een groepsles werken alle leerlingen aan hetzelfde muzikale repertoire, waardoor je ook veel van anderen kunt leren. Wij bieden groepslessen aan voor leerlingen van dezelfde muzikale stijl en niveau. Zo zit je niet in een vaste groep, maar kun je elke keer weer les volgen met leerlingen die op hetzelfde niveau zitten als jij.

Een proefles kost slechts €15 voor piano spelen in Den Haag!

Piano leren spelen is voor iedereen, iedereen moet dan ook de kans krijgen om het te ervaren. Daarom is het voor ons belangrijk dat iedereen de mogelijkheid krijgt om een proefles te volgen. Zo kun je kennis maken met onze docent en hoe wij lesgeven. Daarnaast is het natuurlijk ook fijn om te ervaren of pianoles bij je past. Wij garanderen dat je na een proefles met een goed gevoel de deur uit zal gaan!

Leerlingen over de pianoles

Contact

Heb jij vragen over pianoles in Den Haag, of heb jij andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 06-36292835 (Boukje) en op 06-53917314 (Luca). Natuurlijk kan je ook mailen naar info@studiomusicalmente.nl. Je bent van harte welkom op onze locatie. Adres: Prinsegracht 27, 2512 EW in Den Haag. Wil je niks missen? Zorg er dan voor dat je ons volgt op Facebook en Instagram!

Pianoles Den Haag
voor volwassenen

Locatie Pianoles

We huren een volledig uitgeruste muziekruimte in Koorenhuis in het centrum van Den Haag. In het Koorenhuis is een levendige omgeving met veel muziek, dans, theater, kunst en meer.
Privacy Policy (NL)

Wij zijn hier

Studio MusicalMente
in het Koorenhuis Den Haag
T: +316 36292835 (Boukje)
E: info@studiomusicalmente.nl