Over Ons

Wie zijn wij?

Wij zijn Luca Ridolfo en Boukje van Gelder en we hebben Studio MusicalMente opgericht in 2018. We zijn allebei al van kinds af aan gedreven door muziek. Maar we waren geen Muzikale Wonderkinderen. We hadden veel plezier in het maken van muziek en een drive om er meer over te leren. Onze muziekleraren steunden ons en stimuleerden ons altijd om door te gaan.

En inderdaad, we gingen zo door dat we een muziekopleiding afrondden aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. En ook nu stoppen we nooit met leren.

Wij geloven er heilig in dat iedereen zijn muzikaliteit kan verbeteren en dat dit niet alleen voorbehouden moet zijn aan kinderen. Daarom hebben we besloten een muziekschool voor volwassenen te openen in Den Haag.

Wij vinden dat het leren van creatieve hobby’s met ervaren rolmodellen een van de beste manieren is om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en meer over jezelf te leren.

Luca Ridolfo Piano Teacher

Luca Ridolfo - Pianodocent

"Ik had zoveel geweldige leraren in mijn leven die me veel boeiende input gaven. Het was altijd boeiend maar soms ook overweldigend omdat er geen orde in de input was. Nu wil ik die input structureren in praktische pianocursussen die iedereen kan volgen: beginner of gevorderde."

Boukje van Gelder - Zangdocent

Boukje van Gelder - Zangdocent

"Met veel van mijn docenten had ik een geweldige band. Ik kwam zo vaak met een kick uit de zangles en voelde me ontzettend gemotiveerd om meer te zingen. Dat gevoel van enthousiasme wil ik doorgeven aan mijn leerlingen."

Onze Missie

Over Ons

Uitdagende Lessen

We dagen je uit in je muziekles, zodat je altijd iets nieuws leert, ongeacht of je beginner bent of gevorderd.

Over Ons

Community

We willen een inspirerende community opbouwen, dus bieden we groepslessen en studentenconcerten.

Over Ons

Muzikale Doelen

We kijken naar je individuele muzikale doelen om lessen op maat te maken, zodat ze bij jou passen.

Over Ons

Songs you love

We helpen je om liedjes te spelen en te zingen waar je van houdt. Zodat je muzikale reis meer plezier geeft.

Testimonials