Muzieklessen in
Den Haag

Muzieklessen in
Den Haag

Jump
on the
Piano!

WIL JIJ ALLES WETEN OVER PIANO SPELEN?
WIL JIJ BETER LEREN ZINGEN?
WAT KOST HET?
Logo Studio MusicalMente lessons in den haag
- Inventive Ways for Artistic Independence -

Welkom!

Studio MusicalMente is de eerste muziekschool in Den Haag die gespecialiseerd is in volwassenen. We geloven dat je nooit te oud bent om iets nieuws te leren, maar dat de manier verandert waarop je iets leert. Daarom hebben wij een methode ontwikkeld die het ontwikkelen van muzikale vaardigheden bij volwassenen stimuleert. Hierbij houden we er rekening mee dat onze leerlingen minder tijd hebben. Wij geven verschillende manieren om op een efficiënte manier tot een muzikaal resultaat te komen.

Ons Team

Boukje en Luca zijn beiden gekwalificeerde muziekdocenten. Ze hebben onder andere ervaring met lesgeven aan kinderen, volwassenen en groepen. Zij zijn beiden afgestudeerd aan het masterprogramma van het Koninklijk Conservatorium in Den Haag.

Boukje van Gelder vocal teacher in den haag
Boukje van Gelder
Zangdocent

Boukje begon al met zingen toen ze twee jaar was. Ze speelde cello en piano en op haar zestiende begon ze ook met zanglessen. Na haar Bachelor Geschiedenis besloot ze dat ze zangeres wilde worden. Ze zingt graag Bach en Amerikaans lied. In haar Bachelor Zang deed ze een onderwijsstage waarin zij zanglessen gaf. Dit vond ze zo leuk dat ze door wil gaan met lesgeven.

“Muziek maken met je stem is iets moois en ook iets heel persoonlijks. Iedere stem heeft zijn eigen klank en kleur. Al mijn zangdocenten hebben mij verschillende manieren geleerd om mijn eigen klank te vinden, terwijl het ook vrij voelt. Nu help ik graag andere mensen met het vinden van hun eigen klank.”  

Lees hier meer over de zanglessen
Website Boukje

Luca Ridolfo Piano teacher in Den Haag
Luca Ridolfo
Pianodocent

Luca begon op zijn achtste met pianospelen. Al vroeg had hij interesse in het schrijven van zijn eigen muziek. Tijdens zijn studie volgde hij lessen in jazz en klassiek bij verschillende docenten van over de hele wereld. Hij raakte geïnspireerd door hun kijk op muziek. Dit brengt hij graag over op zijn leerlingen. Hij heeft ruime ervaring met lesgeven in Italië en Spanje. Luca kan lesgeven in het Engels, Italiaans en Spaans.

“De docent is de persoon die de student middelen geeft om zichzelf onafhankelijk te voelen, zodat hij/zij de muziek begrijpt in haar ware vorm.”

Website Luca

Contactinformatie en waar ons te vinden

Wij hebben een grote muziekstudio in Mooof Den Haag. In Mooof zitten allerlei culturele en sportieve bedrijven, een hele creatieve omgeving dus!

Privacy Policy (NL)

Wij zitten hier

Studio MusicalMente
in Mooof Den Haag
T: +316 36292835 (Boukje)
E: info@studiomusicalmente.nl

wpChatIcon