Studio Musicalmente logo

Muziekles
Den Haag

VOLWASSEN BEGINNER PIANO? NEEM GROEPSPIANOLES
Nieuw
WIL JIJ ALLES WETEN OVER PIANO SPELEN?
WIL JIJ BETER LEREN ZINGEN?
Studio Musicalmente logo
- Inventive Ways for Artistic Independence -

Muziekles voor volwassenen

Pianoles en zangles

Studio MusicalMente is de eerste muziekschool in Den Haag die gespecialiseerd is in volwassenen. We geloven dat je nooit te oud bent om iets nieuws te leren, maar dat de manier verandert waarop je iets leert. Daarom hebben wij een methode ontwikkeld die het ontwikkelen van muzikale vaardigheden bij volwassenen stimuleert. Hierbij houden we er rekening mee dat onze leerlingen minder tijd hebben. Wij geven verschillende manieren om op een efficiënte manier tot een muzikaal resultaat te komen.

Piano lessons Den Haag adults

Wat krijg je?

Muzikale doelen

Met muzikale doelen kun je iedere keer een nieuwe stap nemen. In plaats van dat je in dezelfde cirkel blijft iedere les. We helpen je bij het maken van je muzikale doelen en geven je een plan voor het behalen van die doelen.

Jouw mening telt

Jij vertelt ons wat je wil leren. Jij bent het beginpunt. Zo leer je hoe je jezelf feedback geeft en kun je je eigen creatieve oplossingen vinden.

Focus op jouw manier van leren

Je hebt je eigen manier van leren en daarom zijn de lessen rondom jou gemaakt. Je speelt en zingt muziek die je leuk vindt en krijgt oefeningen die bij jou passen.

Ken je instrument

Je ontdekt hoe piano spelen meer is dan de goede toetsen indrukken en zingen meer dan zuiver zingen. Als je je instrument beter kent, kun je meer variëren als je muziek maakt en heb je meer rools om door moeilijke passages heen te komen.

Gericht op praktijk

Je muziekles stopt niet bij de deur van het muzieklokaal. De manier waarop je oefent heeft veel invloed op je vooruitgang en staat daarom niet los van je muziekles. Je begint je oefensessie al in de muziekles, zodat je niet naar huis gaat zonder dat je weet hoe je moet oefenen.

Meet je resultaten

Je wil vooruitgaan op je instrument. Je wil horen dat je beter wordt. In Studio MusicalMente leer je hoe je bij kan houden waar je bent in jouw leerproces, zodat je een helder idee hebt van jouw muzikale richting.

Muziekdocenten

Boukje en Luca zijn beiden gekwalificeerde muziekdocenten. Ze hebben onder andere ervaring met lesgeven aan kinderen, volwassenen en groepen. Zij zijn beiden afgestudeerd aan het masterprogramma van het Koninklijk Conservatorium in Den Haag.
Muziekles Den Haag

Luca Ridolfo

Pianodocent

Luca begon op zijn achtste met pianospelen. Al vroeg had hij interesse in het schrijven van zijn eigen muziek. Tijdens zijn studie volgde hij lessen in jazz en klassiek bij verschillende docenten van over de hele wereld. Hij raakte geïnspireerd door hun kijk op muziek. Dit brengt hij graag over op zijn leerlingen. Hij heeft ruime ervaring met lesgeven in Italië en Spanje. Luca kan lesgeven in het Engels, Italiaans en Spaans..

“De docent is de persoon die de student middelen geeft om zichzelf onafhankelijk te voelen, zodat hij/zij de muziek begrijpt in haar ware vorm.”

Lees meer over de pianolessen

Website Luca

Boukje van Gelder Vocal teacher

Boukje van Gelder

Zangdocent

Boukje begon al met zingen toen ze twee jaar was. Ze speelde cello en piano en op haar zestiende begon ze ook met zanglessen. Na haar Bachelor Geschiedenis besloot ze dat ze zangeres wilde worden. Ze zingt graag Bach en Amerikaans lied. In haar Bachelor Zang deed ze een onderwijsstage waarin zij zanglessen gaf. Dit vond ze zo leuk dat ze door wil gaan met lesgeven..

“Muziek maken met je stem is iets moois en ook iets heel persoonlijks. Iedere stem heeft zijn eigen klank en kleur. Al mijn zangdocenten hebben mij verschillende manieren geleerd om mijn eigen klank te vinden, terwijl het ook vrij voelt. Nu help ik graag andere mensen met het vinden van hun eigen klank.”  

Lees meer over de zanglessen

Website Boukje

Muziekles Den Haag

Contact

We huren een volledig uitgeruste muziekruimte in Koorenhuis in het centrum van Den Haag. In het Koorenhuis is een levendige omgeving met veel muziek, dans, theater, kunst en meer.
Privacy Policy (NL)

Wij zijn hier

Studio MusicalMente
in het Koorenhuis Den Haag
T: +316 36292835 (Boukje)
E: info@studiomusicalmente.nl