Muziekles
Den Haag

De Muziekschool voor Volwassenen

Je bent nooit te oud om iets nieuws te leren! Studio MusicalMente geeft muziekles in Den Haag aan volwassenen. Ben je in voor een muzikaal avontuur? Boek dan nu een proefles voor €15,-.

Onze Muzieklessen

Pianoles Koorenhuis

Elke week 1 nieuwe stap op de piano

Niets is mooier dan een muziekinstrument te kunnen bespelen. Met onze groepslessen piano kun je als beginner een sprong voorwaarts maken met de basics. Ben je al een gevorderde pianospeler? Bereik meer met onze uitdagende en gestructureerde individuele pianolessen.

Zangles Den Haag

Leer zingen met kracht en vertrouwen

Wil je vrij en vol zelfvertrouwen je favoriete liedjes zingen? Neem zangles om je stem te verbeteren zodat je efficiënter en krachtiger kunt zingen. Zo wordt zingen nóg leuker. Je kunt ook samen leren zingen in onze groepszanglessen.

Zangles beginners den haag singing lessons beginners

Wat krijg je

Muziekles Den Haag

Centrum Den Haag

Wij huren een volledig ingerichte Muziekstudio in de creatieve omgeving van In het Koorenhuis Den Haag. Je kunt ons gemakkelijk bereiken met het openbaar vervoer (tram 2-3-4-6-17).

Muziekles Den Haag

Groepslessen

Muziek maken in een groep is een leuke manier om een nieuw instrument te leren. Je kunt van elkaar leren, een community creëren en samen beter worden. Vooral als je een beginner bent, zijn groepen een geweldige manier om te starten.

Muziekles Den Haag

Individuele lessen

Je kunt bij ons ook individuele lessen volgen als je meer persoonlijke aandacht wilt. Het maakt niet uit of je een beginner bent of meer gevorderd. Wij begeleiden je stap voor stap om beter te worden.

Muziekles Den Haag

Leerlingenconcert

Minstens één keer per jaar organiseren we een leerlingenconcert waarin iedereen kan optreden, ongeacht het niveau. Hier kun je echt je vooruitgang en resultaten zien.

Muziekles Den Haag

Voor Volwassenen

Onze muzieklessen zijn speciaal afgestemd op volwassenen. Je kiest het lesplan dat het best bij je agenda past.

Muziekles Den Haag

Extra Materiaal

Wij bieden extra hulpmiddelen, zoals een notenboek voor een vliegende start bij het noten lezen of een muziekplanner om je oefeningen bij te houden.

Wie zijn wij?

Wij zijn Luca Ridolfo en Boukje van Gelder en we hebben Studio MusicalMente opgericht in 2018. We zijn allebei al van kinds af aan gedreven door muziek. Maar we waren geen Muzikale Wonderkinderen. We hadden veel plezier in het maken van muziek en een drive om er meer over te leren. Onze muziekleraren steunden ons en stimuleerden ons altijd om door te gaan.

En inderdaad, we gingen zo door dat we een muziekopleiding afrondden aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. En ook nu stoppen we nooit met leren.

Wij geloven er heilig in dat iedereen zijn muzikaliteit kan verbeteren en dat dit niet alleen voorbehouden moet zijn aan kinderen. Daarom hebben we besloten een muziekschool voor volwassenen te openen in Den Haag.

Wij vinden dat het leren van creatieve hobby’s met ervaren rolmodellen een van de beste manieren is om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en meer over jezelf te leren.

Wat onze leerlingen zeggen

Contact

Heb jij vragen over muziekles in Den Haag, of heb jij andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 06-36292835 (Boukje) en op 06-53917314 (Luca). Natuurlijk kan je ook mailen naar info@studiomusicalmente.nl. Je bent van harte welkom op onze locatie. Adres: Prinsegracht 27, 2512 EW in Den Haag. Wil je niks missen? Zorg er dan voor dat je ons volgt op Facebook en Instagram!