Prijzen

We bieden twee soorten abonnementen: voor groepslessen en voor privélessen. Je betaalt de abonnementen maandelijks 11 maanden per jaar van september t/m juli.

Scroll naar beneden voor de prijzen of klik op een knop hieronder:

Prices group music lessons

Abonnement Groepsles

De groepslessen zijn bedoeld voor beginners die meer willen ontdekken over muziek, piano en zang. De groepen zijn tussen de 2 en de 6 mensen.

Prices individual music lessons

Abonnement Individuele Lessen

In de individuele muzieklessen krijg je veel persoonlijke aandacht van de docent. De lessen zijn bedoeld voor gevorderden en voor beginners die dieper in de muziek willen duiken.

Maandelijkse betaling volwassenen vanaf 21 jaar

Maandelijkse betaling kinderen/volwassenen tot 21 jaar

Contact

Heb jij vragen over pianoles in Den Haag, of heb jij andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 06-36292835 (Boukje) en op 06-53917314 (Luca). Natuurlijk kan je ook mailen naar info@studiomusicalmente.nl. Je bent van harte welkom op onze locatie. Adres: Prinsegracht 27, 2512 EW in Den Haag. Wil je niks missen? Zorg er dan voor dat je ons volgt op Facebook en Instagram!

Voorwaarden opzeggen en afzeggen lessen

Voorwaarden opzegging abonnement

Je kunt het abonnement maandelijks opzeggen. Let hierbij goed op dat er een opzegtermijn van een kalendermaand geldt. Bijvoorbeeld: je geeft op 5 maart door dat je wilt stoppen met de lessen, je betaalt dan ook nog in april en per 1 mei stopt de betaling.

Voorwaarden afzeggen individuele les

Als je een les niet kunt komen, laat het ons dan ten minste 48 uur van tevoren weten. Als er een plekje vrij is in dezelfde week als je les, kun je je les op die plek verzetten. Als er geen plek is, maken we een video van 20-30 minuten binnen je oorspronkelijke tijdsperiode. Deze video behandelt een bepaald aspect van waar je aan werkt of verkent aanvullende onderwerpen. Aangezien er veel aspecten zijn waar we tijdens de les misschien geen tijd voor hebben, is dit een geweldige kans om iets nieuws te leren.

Voorwaarden afzeggen groepsles

Omdat groepslessen gewoon doorgaan op het moment dat je een keer niet kunt, is het niet mogelijk om de lessen in te halen of te verplaatsen. 

Download algemene voorwaarden

Vragen?

Vul het formulier hieronder in en we nemen snel contact met je op.

Contactinformatie
Wat is je instrument?
Welke lessen ben je in geïnteresseerd?
Stel hier je vraag