Pianoles
Voor Beginners

Verras jezelf met hoeveel je nog kan leren.

Pianoles voor beginners

Pianoles volgen voor beginners? Dan is Studio MusicalMente in Den Haag de ideale plek om dit te doen! Wij hebben jarenlange ervaring in het geven van pianoles aan beginners. Dit betekent dat wij je snel alles kunnen leren over het bespelen van dit prachtige instrument. Kom bij ons langs en ervaar zelf hoeveel plezier het spelen van piano kan geven! Meld je direct aan voor pianoles voor beginners.

Leer piano spelen in jouw eigen tempo – Pianoles voor beginners

Wanneer je bij ons op pianoles voor beginners gaat, leer je piano spelen in jouw eigen tempo. Dit betekent dat je niet gedwongen wordt om sneller te leren dan waar jij je prettig bij voelt. Wij begrijpen dat iedereen anders is en dat iedereen op zijn of haar eigen manier piano wil leren spelen. Daarom hebben wij verschillende lesprogramma’s, zodat je altijd een programma kunt volgen dat bij jouw wensen aansluit.

Pianoles voor beginners

Begin met het volgen van pianoles voor beginners en leer piano spelen als een professional!

Heb je nog nooit eerder piano gespeeld? Geen probleem! Ook als je nog nooit een piano hebt aangeraakt, kun je bij ons terecht voor pianoles. Wij zullen je alles leren wat je moet weten om piano te kunnen spelen. Je zult versteld staan van hoe snel je vooruitgang maakt!

Na het volgen van pianoles voor beginners bij ons, ben je in staat om muziekstukken te spelen die je altijd al hebt willen leren. Daarnaast zal je ook een betere pianist worden. Dit komt door onze unieke aanpak, waarbij we niet alleen maar aandacht besteden aan techniek, maar ook aan expressie en feeling. Zo leer je niet alleen hoe je de piano moet bespelen, maar ook hoe je muziek kan maken.

Studio MusicalMente is de plek waar je moet zijn voor pianoles voor beginners in Den Haag. Wij hebben jarenlange ervaring, waardoor wij je snel alles kunnen leren over het spelen van piano. Kom naar ons toe en begin met het volgen van pianoles voor beginners! Wij zullen ervoor zorgen dat je een betere pianist wordt en dat je altijd met plezier naar onze lessen toe zult komen.

Pianoles voor beginnende volwassenen

Wanneer je later op leeftijd bent begonnen met piano spelen, is dat geen enkel probleem. Bij Studio MusicalMente kun je ook terecht voor pianoles voor beginnende volwassenen. Wij hebben de ervaring en kennis om je alles te leren wat je moet weten over het bespelen van piano. Je zult merken dat je snel vooruitgang zult maken. Pianoles voor beginners? Meld je direct aan via onze website.

Piano lessons Den Haag adults

Wat krijg je?

Muzikale doelen

Met muzikale doelen kun je iedere keer een nieuwe stap nemen. In plaats van dat je in dezelfde cirkel blijft iedere les. We helpen je bij het maken van je muzikale doelen en geven je een plan voor het behalen van die doelen.

Jouw mening telt

Jij vertelt ons wat je wil leren. Jij bent het beginpunt. Zo leer je hoe je jezelf feedback geeft en kun je je eigen creatieve oplossingen vinden.

Focus op jouw manier van leren

Je hebt je eigen manier van leren en daarom zijn de lessen rondom jou gemaakt. Je speelt en zingt muziek die je leuk vindt en krijgt oefeningen die bij jou passen.

Ken je instrument

Je ontdekt hoe piano spelen meer is dan de goede toetsen indrukken en zingen meer dan zuiver zingen. Als je je instrument beter kent, kun je meer variëren als je muziek maakt en heb je meer rools om door moeilijke passages heen te komen.

Gericht op praktijk

Je muziekles stopt niet bij de deur van het muzieklokaal. De manier waarop je oefent heeft veel invloed op je vooruitgang en staat daarom niet los van je muziekles. Je begint je oefensessie al in de muziekles, zodat je niet naar huis gaat zonder dat je weet hoe je moet oefenen.

Meet je resultaten

Je wil vooruitgaan op je instrument. Je wil horen dat je beter wordt. In Studio MusicalMente leer je hoe je bij kan houden waar je bent in jouw leerproces, zodat je een helder idee hebt van jouw muzikale richting.

Testimonials

What teachers never told you about starting Piano lessons

Lees vooral Luca's gratis ebook met antwoord op al je vragen over pianoles voor beginners. (EN)

Gratis e-book: starten met pianoles

Stuur mij nu!

(Engels)

Nadat je het formulier hebt ingestuurd, ontvang je een e-mail met daarin een bevestigingslink. Klik hier op en ontvang je e-book!

Contact

Heb jij vragen over pianoles voor beginners, of heb jij andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 06-36292835 (Boukje) en op 06-53917314 (Luca). Natuurlijk kan je ook mailen naar info@studiomusicalmente.nl. Je bent van harte welkom op onze locatie. Adres: Prinsegracht 27, 2512 EW in Den Haag. Wil je niks missen? Zorg er dan voor dat je ons volgt op Facebook en Instagram!

Pianoles Den Haag
voor volwassenen en kinderen

Locatie

We huren een volledig uitgeruste muziekruimte in Koorenhuis in het centrum van Den Haag. In het Koorenhuis is een levendige omgeving met veel muziek, dans, theater, kunst en meer.
Privacy Policy (NL)

Wij zijn hier

Studio MusicalMente
in het Koorenhuis Den Haag
T: +316 36292835 (Boukje)
E: info@studiomusicalmente.nl