Piano
Spelen

Verras jezelf met hoeveel je nog kan leren.

Piano leren spelen

Wil je graag leren piano spelen? Studio MusicalMente is de ideale plek om dat te doen! Wij bieden verschillende cursussen aan waarmee je in no-time de basis van het pianospel onder de knie krijgt. Naast dat je hiermee een fantastische vaardigheid erbij krijgt, is het ook nog eens heel ontspannend. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan direct contact op!

Waarom piano spelen?

Piano spelen heeft tal van voordelen. Zo leer je bijvoorbeeld om beter te luisteren, want je moet nauwkeurig opletten welke noten je aanslaat. Ook zul je merken dat je door piano spelen beter gaat samenwerken, want je moet goed afstemmen op je duopartner als je muziek maakt. Daarnaast ontwikkel je ook nog eens sneller motorische vaardigheden en leer je om doorzettingsvermogen te tonen, want soms is oefenen niet zo leuk maar het resultaat wel! Kortom, piano spelen is niet alleen heel erg ontspannend, je krijgt er ook nog eens veel bij.

Piano spelen

Piano leren spelen op de juiste manier

Als je piano gaat leren spelen is het natuurlijk wel zo fijn om dat op de juiste manier te doen. Kies daarom voor Studio MusicalMente. Hier leer je namelijk van echte professionals die weten wat ze doen. Ook maak je gebruik van bewezen methodes, waardoor je in no-time de basis van het pianospel onder de knie hebt. Bovendien is er genoeg ruimte voor persoonlijke aandacht, want we willen graag dat iedereen zich optimaal ontwikkelt.

Probeer piano spelen eens een keer uit!

Wij snappen natuurlijk dat je meer te weten wilt kom over Studio MusicalMente, voordat je aanmeldt. Daarom bieden wij voor slechts €15 al een proefles piano spelen aan. Tijdens deze les krijg je ook de kans om onze ruimte met verschillende piano’s te ontdekken en maak je kennis met onze docenten en werkwijze. Ook ga je natuurlijk zelf aan de slag op de piano! Wees wel snel, want er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Piano leren spelen kosten

Ten eerste is het belangrijk om voor jezelf te stellen of je in groepsverband de lessen wilt komen volgen of individueel. Voor groepslessen hanteren wij een tarief van €34,90 per les voor een uur. Dit zijn de tarieven die gelden voor een rittenkaart van 10 lessen. Natuurlijk kan je ook een maandelijks abonnement afsluiten wat €117 kost.

Bij individuele lessen piano spelen voor kinderen/volwassenen onder 21 jaar betaal je €35,62 voor een les van 45 minuten, en €47,50 voor een les van 60 minuten. Voor volwassenen ouder dan 21 jaar hanteren wij prijzen van €43,15 voor een les van 45 minuten, en €57,50 voor een les van 60 minuten. Dit zijn de tarieven die gelden voor een rittenkaart van 10 lessen.

Piano lessons Den Haag adults

Wat krijg je?

Muzikale doelen

Met muzikale doelen kun je iedere keer een nieuwe stap nemen. In plaats van dat je in dezelfde cirkel blijft iedere les. We helpen je bij het maken van je muzikale doelen en geven je een plan voor het behalen van die doelen.

Jouw mening telt

Jij vertelt ons wat je wil leren. Jij bent het beginpunt. Zo leer je hoe je jezelf feedback geeft en kun je je eigen creatieve oplossingen vinden.

Focus op jouw manier van leren

Je hebt je eigen manier van leren en daarom zijn de lessen rondom jou gemaakt. Je speelt en zingt muziek die je leuk vindt en krijgt oefeningen die bij jou passen.

Ken je instrument

Je ontdekt hoe piano spelen meer is dan de goede toetsen indrukken en zingen meer dan zuiver zingen. Als je je instrument beter kent, kun je meer variëren als je muziek maakt en heb je meer rools om door moeilijke passages heen te komen.

Gericht op praktijk

Je muziekles stopt niet bij de deur van het muzieklokaal. De manier waarop je oefent heeft veel invloed op je vooruitgang en staat daarom niet los van je muziekles. Je begint je oefensessie al in de muziekles, zodat je niet naar huis gaat zonder dat je weet hoe je moet oefenen.

Meet je resultaten

Je wil vooruitgaan op je instrument. Je wil horen dat je beter wordt. In Studio MusicalMente leer je hoe je bij kan houden waar je bent in jouw leerproces, zodat je een helder idee hebt van jouw muzikale richting.

Testimonials

What teachers never told you about starting Piano lessons

Lees vooral Luca's gratis ebook met antwoord op al je vragen over piano spelen (EN)

Gratis e-book: starten met piano spelen

Stuur mij nu!

(Engels)

Nadat je het formulier hebt ingestuurd, ontvang je een e-mail met daarin een bevestigingslink. Klik hier op en ontvang je e-book!

Contact

Heb jij vragen over piano spelen, of heb jij andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 06-36292835 (Boukje) en op 06-53917314 (Luca). Natuurlijk kan je ook mailen naar info@studiomusicalmente.nl. Je bent van harte welkom op onze locatie. Adres: Prinsegracht 27, 2512 EW in Den Haag. Wil je niks missen? Zorg er dan voor dat je ons volgt op Facebook en Instagram!

Pianoles Den Haag
voor volwassenen en kinderen

Locatie

We huren een volledig uitgeruste muziekruimte in Koorenhuis in het centrum van Den Haag. In het Koorenhuis is een levendige omgeving met veel muziek, dans, theater, kunst en meer.
Privacy Policy (NL)

Wij zijn hier

Studio MusicalMente
in het Koorenhuis Den Haag
T: +316 36292835 (Boukje)
E: info@studiomusicalmente.nl